Les escoles de dansa protesten pel seu tancament

El dia 9 de novembre de 2020 al matí, la plaça Sant Jaume de Barcelona es va omplir de ballarins i professors de diferents escoles de dansa per protestar pel tancament de gimnasos i teatrs entre altres a causa de les mesures per la COVID-19. 

https://beteve.cat/societat/protesta-centres-privats-dansa-restriccions-coronavirus-barcelona/

La protesta va incloure moments de silenci i crits com «La dansa és segura, no la tancarem» o «La dansa és educació». Un dels assistents, Saïd Ramos, conegut per ser el guanyadir del concurs “Prodigios”, va llegir el següent: «Jo no puc continuar assajant al centre i em toca fer-ho des de casa, ‘online’, amb el risc que suposa de lesions. En canvi, els conservatoris i les escoles reglades sí que poden obrir. No podem permetre-ho. Tothom té dret a l’educació.» 

https://www.diarisantquirze.cat/les-escoles-de-dansa-es-manifesten-davant-la-generalitat

Cadascun dels protestants hi va assistir amb les seves respectives sabates de ball com ara: sabatilles de punta, de claqué, o fins i tot sabatilles d’esport i les van aixecar en un moment de la protesta, aplaudint amb elles. La majoria de l’estona van estar asseguts però també es va poder veure cm uns quants ballaven, més tard unint-s’hi la resta dels protestants. 

https://www.elperiodico.cat/ca/oci-i-cultura/20201109/escoles-dansa-ballarins-manifestacio-generalitat-coronavirus-8196672

Informació extreta de: https://www.elperiodico.cat/ca/oci-i-cultura/20201109/escoles-dansa-ballarins-manifestacio-generalitat-coronavirus-8196672

2 respuestas a «Les escoles de dansa protesten pel seu tancament»

Deja un comentario

Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar